Skovskole i Aarhus

I skovskolen mærker vi naturen – og os selv

For både børn og forældre er skolestarten i 0. klasse noget stort og skelsættende. Laursens Realskoles Skovskole giver dit barn mulighed for at slå solide og sunde rødder i sin nye tilværelse som skolebarn, og i vores skovskole får børnene masser af lys, luft og inspirerende oplevelser, der støtter dem i at gro.

Med Skovskolen får børnene de bedste betingelser for at udforske og opleve naturen, være i bevægelse og blive udfordret fysisk. Vi er aktive og stimulerer børnenes sanser og nysgerrighed, når vi undersøger både kendt og ukendt land.

I skoven er der altid højt til loftet og masser af plads – også til at arbejde på tværs af køn, alder og fag. At have krop og bevægelse med i undervisningen fremmer såvel læringsprocesserne som dit barns generelle sundhed. Og så er det sjovt.

Børnene lærer om naturen ved at mærke, føle og opleve den på tætteste hold. I skovskolen får de luft under vingerne og jord under neglene, så de både lærer naturen, hinanden – og ikke mindst sig selv – at kende.

Skovskolen

Skovskolen er for 0. til 3. klasse

1. periode: August – Oktober.
2. periode: April – Juni.

Skovskolen

Undervisning i naturen

Fagene natur/teknologi og idræt
er i disse perioder flyttet ud i skoven.

Skovskolen

Lige fra skolestarten i 0. klasse bliver vores yngste elever en del af vores populære skovskole. Vi er meget opmærksomme på, at modtagelsen af nye børn foregår på en måde, så det er både trygt og sjovt at starte i skole. Tryk på skolestart og læs mere om den gode opstart i 0. klasse på Laursens Realskole.