SFO Traditioner

SFO

Fra frugtordning til forældrekaffe

Foruden skolens mange dejlige traditioner har vi i SFO’en også vores egne traditioner, som er vigtige for fællesskabet – og giver os noget at glæde os til i fællesskab.

Jul

Traditionen tro holder vi hvert år børnejulefrokost, hvor alle børnene medbringer deres livret. Vi har også den årlige julehygge med julemarked, hvor vi inviterer forældre til gløgg og æbleskiver. Overskuddet fra julemarkedet donerer vi til en lokal hjælpeorganisation.

Frugtordning

En dejlig og sund tradition har vi den første fredag i hver måned, hvor klasserne skiftes til at have frugt med, som de tilbereder og serverer for de andre børn i SFO’en. Se datoerne her (link til intra)

Forældrekaffe

Vi inviterer til forældrekaffe tre gange fordelt over året. Her kan nye forældre i 0. klasse møde de øvrige forældre i SFO’en, og alle får mulighed for at hygge og tale sammen. Find datoerne i vores halvårskalender (link til intra)

Fødselsdage med diskofest

I stedet for at holde fødselsdage har vi cirka to gange om året børnediskotek.

Aftenklub med Klub4

Vi laver aftenklub for 4. klasse tre gange om året, hvor vi laver mad, hører musik og holder temafest. I juni måned holder vi grillfest for Klub4-børnene, som modtager et diplom og ønskes god vind fremover. Aftenklubben er fra kl. 16.30-19.30.