Kunst, kultur & koncerter

Vores traditioner

Kunst og kultur

Musicals, koncerter og sport

Skolens to 6. klasser laver hvert år deres egen musical, som resten af skolen inviteres til at se. Desuden har vi løbende forestillinger, udstillinger og koncerter fra nogle af skolens øvrige klasser og fra gæster udefra, og det er noget, vi prioriterer at samles om.

Skolens placering midt i Aarhus giver rig mulighed for at benytte byens mange kultur- og idrætstilbud. Vi benytter os af skoletjenesterne i bl.a. Den Gamle By, på Aarhus Teater, ARoS, Moesgaard Museum og Aarhus Symfoniorkester og inddrager institutionerne i undervisningen løbende.

Vores musikvalgfagshold deltager i et samarbejde med Train, hvor de både er til koncert, er på rundvisning backstage og selv spiller koncert, og nogle gange er der også mulighed for en generalprøve i Musikhuset eller et andet sted.

Hvert år har vi skolekoncerter for alle elever formidlet af Levende Musik i Skolen, hvor eleverne møder professionelle musikere tæt på. Her spilles sjove, lærerige og flotte koncerter i mange forskellige genrer.

Også byens mange idrætstilbud benyttes flittigt. DGI-huset, Aarhus Crossfit, VIK, Aarhus Springcenter, Svømmehallerne og udendørs faciliteter i Risskov er eksempler på det.